Post

Stoptober!

Stoptober komt er weer aan! Voor veel rokers hét moment om te stoppen met roken. Omdat het samen makkelijker gaat dan in je eentje.

Stoppen kan lastig zijn, want je mist iets. Niet alleen de nicotine, maar vooral het momentje voor jezelf. Eventjes pauzeren, even een sigaretje….


De meeste stoppers pauzeren zo min mogelijk om dat sigaretje niet te missen. Maar dat alsmaar doorgaan, weten we nu, is ook heel slecht voor je gezondheid. Daar krijgen veel mensen stress, RSI en burn-out klachten van.


De oplossing? Houd de pauzes, maar vervang de sigaret door iets anders. Vervang het door yoffga, een website met hele korte yoga oefeningen voor even tussendoor.

Yoffga helpt je over dat vervelende moment heen. Voor je het weet, mis je het roken helemaal niet meer. En ben jij heel gezond bezig!


Hoe het werkt? Als je behoefte hebt aan een rookpauze, ga dan naar yoffga.nl en doe een oefening. Wij hebben een speciale serie samengesteld om het stoppen met roken makkelijker voor je te maken. De oefeningen die maar 2-3 minuten duren, leiden je aandacht af en verminderen de behoefte aan een sigaret.Voor de prijs hoef je het niet te laten: maar €3 per maand. Daar koop je niet eens een half pakje sigaretten voor….

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Info@yoffga.nl

www. yoffga.nl

IBAN NL16 RABO 0337  2257 96

Yoffga is geproduceerd door:
Anneveldt Animaties
Yogapraktijk Uden

‘t Handelshuys

anneveldt animaties

Udenseweg 2

5405 PA UDEN

Info@anneveldt-animaties.nl

www. anneveldt-animaties.nl

KVK 69534586

d'n Office

t.a.v. Yoga praktijk Uden

Loopkantstraat 25

5405 AC Uden
yogapraktijkuden@gmail.com 

www.yogapraktijkuden.nl

KVK 17210414