top of page

Post

Voel je kracht

Als je het druk hebt, voel je je vaak gehaast, of angstig dat je iets niet op tijd haalt of af hebt. Voor je het weet, loop je jezelf voorbij. Neem dan vijf minuten afstand en voel eens hoe krachtig je bent. Wedden dat je dan opeens veel meer aan kunt?


Ga in de krijgerhouding staan en breng vervolgens je linkerarm naar de achterkant van je linker gestrekt been. Strek je rechterarm omhoog richting het plafond en je kijkt naar de arm die omhoog wijst. Adem zo rustig een aantal malen en voel de lengte in je rechterflank. Laat je rechterarm zakken en leg je rechter onderarm op je rechter bovenbeen. Je linkerarm breng je schuin omhoog over je hoofd heen en je probeert een lijn te maken van de toppen van je vingers van je linkerhand tot aan de hak van je linkervoet. Adem rustig door en blijf zo even staan. Kom daarna rechtop, ontspan even en herhaal de oefening naar de andere kant.


Probeer het eens samen met Jacqueline. Zij laat je zien hoe je de oefening precies doet en vertelt je waar je op moet letten.
תגובות


bottom of page