top of page

Veelgestelde vragen

 • Wat is Yoffga?
  Yoffga is een website voor abonnees met animaties van korte yoga oefeningen, voorgedaan door een geanimeerde yogadocent. De oefeningen zijn gebaseerd op yoga en worden staand of zittend op een stoel uitgevoerd. Ze zijn over het algemeen kort, een paar minuten, en kunnen in een kleine ruimte uitgevoerd worden.
 • Wat betekent Yoffga?
  Yoffga is een samenstelling van het woord yoga en office, wat engels voor kantoor is. Dus eigenlijk: yoga voor op kantoor.
 • Voor wie is Yoffga​?
  De bewegingsoefeningen zijn voor iedereen fijn, maar vooral voor mensen die veel of lange tijd achtereen zitten. Dat geldt niet alleen voor kantoorpersoneel, tegenwoordig zit haast iedereen te veel. Yoffga is voor alle mensen die tussendoor toch wat willen bewegen. Even de rug, de armen of benen wat ruimte geven en daar een paar minuutjes aan besteden. Voor degenen die af en toe even tot rust wil komen, zijn de ontspanningsoefeningen. Korte voor even een paar minuten tussendoor of wat langere om wat dieper tot rust te komen.
 • Waarom Yoffga?
  Lang zitten is slecht voor de gezondheid. Het lijf wordt stram van stilzitten. Ook de hersenen werken beter na wat lichaamsbeweging. Ongewenste sufheid of slaperigheid wordt met wat beweging makkelijk bestreden. Stress is ook zoiets. We hebben er allemaal wel eens mee te maken. Een beetje stress kan geen kwaad, maar veel of langdurige stress kan gezondheidsklachten veroorzaken. Op tijd een paar minuten ontspannen kan er net voor zorgen dat de stress niet te veel wordt of verdwijnt. Zomaar uit jezelf pauzeren voor een blokje om of wat oefeningen kan best lastig zijn, daarom is het fijn als je daar op een leuke en makkelijke manier mee geholpen wordt. ​ Maar bovenal is het gewoon leuk om te doen en voel je je na de oefeningen heerlijk fit.
 • Is Yoffga een wondermiddel?
  Nee, natuurlijk niet. Een burn-out los je niet met een paar oefeningetjes op. Was dat maar waar. Maar het helpt als je anders naar je werk gaat kijken. Dat je weet dat het juist gewaardeerd wordt als je af en toe even tijd voor jezelf neemt. En dat er niet van je verwacht wordt dat je alsmaar door blijft rennen, integendeel zelfs. Yoffga laat je kennismaken met yoga. Voelt het goed en zou je wat meer kunnen gebruiken? Ga dan bij jou in de buurt op zoek naar yogalessen in een vorm die bij jou en jouw klachten past.
 • Ik heb geen ervaring met yoga, is dat erg?​"
  Absoluut niet, ervaring of kennis van yoga is niet nodig.
 • Ik beoefen al een tijdje yoga, is Yoffga dan te makkelijk?"
  Nee hoor, je gaat de oefeningen hooguit 'beter' doen. Door de variatie aan oefeningen wordt het ook niet saai. Onze oefeningen zijn voor een deel gebaseerd op yoga, op maat gemaakt voor een kleine ruimte. Voor de ontspanningsoefeningen hebben we verder gekeken dan yoga, dus laat je verrassen!
 • Mijn conditie is niet zo goed, is dat erg?"
  Onze oefeningen zijn voor jong en oud, voor mensen met een goede of een slechte conditie. Je conditie zal met het beoefenen van Yoffga wel vooruitgaan!
 • Hoe veilig is Yoffga?
  De oefeningen zijn niet moeilijk, je hoeft niet bang te zijn dat we jou in onmogelijke posities laten buigen. De oefeningen zijn samengesteld en ingesproken door een ervaren en gediplomeerde yogadocent gespecialiseerd in verschillende soorten yoga. Tijdens de oefeningen laat ze niet alleen zien wat je moet doen, ze legt ook heel goed uit waar je op moet letten. Op de juiste momenten geeft ze aanwijzingen als, "knieën los" of "schouders naar beneden", zodat je geen verkeerde houdingen aan zult nemen.
 • Wie is Jacqueline?
  Jacqueline is een ervaren yogadocent die al jaren aan een grote groep cursisten yogales geeft. Zij is gespecialiseerd in o.a. yin yoga, hatha yoga, critical alignment yoga, yoga nidra, hormoon-, zwangerschaps-, postnatale- en kinder yoga. Zij houdt haar kennis bij door zelf ook regelmatig workshops te volgen.
 • Waarom geen app?
  Van de Yoffga website bestaan twee versies: 1 - voor de pc, laptop en tablet 2 - voor de smartphone Yoffga is in eerste instantie gemaakt voor op kantoor, om te bekijken op je werkplek. Een website is dan ideaal, er hoeft niets geinstalleerd te worden. Je kunt het ook van iedere werkplek ( met geluid) opstarten. Om nog iets mobieler te zijn, hebben we ook een versie gemaakt voor op de smartphone. Wanneer je deze op je startscherm plaatst, merk je weinig verschil met een app. Wanneer we ook een app zouden ontwikkelen, leidt dat tot extra kosten, die de abonnementsprijzen onnodig omhoog zouden brengen. Wanneer in de toekomst blijkt dat er veel behoefte is aan een app, zullen we het overwegen.
 • Waarom geen muziek op de achtergrond?
  Omdat muziek heel persoonlijk is. We willen niet dat je oefeningen zou overslaan omdat het bijbehorende muziekje je niet bevalt. Als je wilt kun je natuurlijk zelf wel een muziekje op de achtergrond opzetten.
 • Ik vind de uitleganimaties erg leuk, kan ik zoiets ook voor mijn werk laten maken?"
  Natuurlijk, anneveldt animaties is gespecialiseerd in dit soort animaties. In de animaties van anneveldt animaties wordt het verhaal altijd verteld door een geanimeerd personage. Dat kan een personage uit het portfolio zijn, of een geheel nieuw personage, bijvoorbeeld naar jezelf. Dat personage kan het gezicht worden van je project, afdeling, organisatie, product of bedrijf. Kijk voor meer informatie op www.anneveldt-animaties.nl
 • Wat heb ik nodig om gebruik te kunnen maken van Yoffga?
  - Een abonnement via je werkgever, een reclame actie of van jezelf - Een pc met geluid, laptop, chromebook, tablet of smartphone - Internet toegang - Een kruk of stoel, liefst zonder leuningen, voor de zit-oefeningen - Genoeg ruimte om je heen om je armen te kunnen strekken
 • Hoe lang duren de oefeningen?
  - De oefeningen voor Bewegen duren ongeveer 3 minuten. - De oefeningen voor Ontspannen 5 minuten. - De ontspannings XL oefeningen duren ongeveer 15 minuten - De combinatie XL oefeningen duren ongeveer 20 minuten. ​
 • Hoe kan ik de oefeningen gebruiken?
  Op twee manieren: - even tussen de bedrijven door een oefening - er iets langer de tijd voor nemen met een paar filmpjes achter elkaar. ​ Kies waar je op het moment het meeste behoefte aan hebt: aan wat beweging of juist even wat rust in je hoofd. Wanneer je meerdere oefeningen achter elkaar wilt doen, kun je een mooie mix van beide maken. We helpen je daarbij door de oefeningen onder te verdelen naar de lichaamsdelen waar ze het meest effect op hebben. Zoals een oefening voor je rug of je armen of je benen.
 • Wat is het verschil tussen Bewegen en Ontspannen?
  De oefeningen hebben we voor het gemak onderverdeeld in Bewegen en Ontspannen. Wil je bijvoorbeeld even je armen of benen strekken, kies dan een oefening onder Bewegen. De oefeningen onder Bewegen geven natuurlijk ook ontspanning, maar wil je even je hoofd helemaal tot rust brengen, kies dan een oefening voor Ontspannen.
 • Hoe kan ik het beste beginnen?
  We adviseren je de eerste keer te beginnen met de Basis filmpjes. Daarin leer je heel makkelijk hoe je goed kunt zitten of staan, wat de beginhoudingen zijn voor Bewegen. Bij een volgende oefening start je dan gelijk goed. Basisfilmpjes: - Even goed gaan zitten. Ook in Bewegen, rood. - Even goed staan. Ook in Bewegen, rood. - Even rustig ademhalen. Ook in Ontspannen, oranje Je kunt deze basisoefeningen af en toe herhalen, zodat je altijd goed zit of staat!
 • Wat kies ik als ik maar een paar minuten heb?
  Ben je stram van het lange zitten of een verkeerde houding? - Kies dan een oefening bij Bewegen waar je lijf op dat moment het meeste baat bij heeft - zoals een oefening voor je rug of je nek. Even een beetje tot rust komen? - Kies een rustige oefening om te Bewegen - zoals : Armen zijwaarts omhoog, groen Wil je je hoofd helemaal tot rust brengen? - Kies een oefening uit Ontspannen - en doe bij de oefening even je ogen dicht.
 • Hoe kies ik een paar oefeningen achter elkaar?
  Bepaal vooraf welke oefeningen je wilt doen en in welke volgorde, dan kun je daarna makkelijk achterelkaar door. Maak een mooie mix van Bewegen en Ontspannen. Wil je vooral Bewegen? - Bouw rustig op - neem als laatste een oefening uit Ontspannen. Wil je vooral Ontspannen? - Ook dan is het fijn om eerst wat te Bewegen en zo al iets tot rust te komen. Wil je ongestoord alleen maar Ontspannen? - KIes dan een XL versie, waarbij we een aantal oefeningen achter elkaar gezet hebben.
 • Wat is de Serie van de week?
  Wil je liever verrast worden? Bij de Serie van de week heeft Jacqueline een aantal oefeningen voor je gekozen die in deze volgorde fijn bij elkaar passen. Iedere week maakt ze een andere serie van vijf oefeningen. Voor de variatie.
 • Wat zijn de Ontspannings XL oefeningen?
  Wil je meerdere Ontspanningsoefeningen achter elkaar? Dan is het fijn om je ogen dicht te kunnen laten. Daarom hebben we onder Ontspannen XL een aantal oefeningen alvast voor je achter elkaar gezet. Sommige Ontspanningsoefeningen geven heel veel rust als je ze wat langer aanhoudt. Daarom zijn deze er in twee versies: een van 5 minuten en een in de XL versie. Kun je lekker zo'n 15 minuten ongestoord ontspannen.
 • Wat zijn de Combinatie XL oefeningen ?
  Wil je een serie oefeningen achterelkaar zonder een nieuwe oefening op te starten? Voor Combinatie XL hebben we vier oefeningen om te bewegen met aan het eind een ontspanningsoefening voor je achterelkaar gezet. Dat levert een mooie yogasessie van ongeveer 20 minuten op.
 • Wat is een Special?
  Een special is een speciale oefening die iets uitgebreider en iets langer is dan een gewone oefening. Een special wordt gemaakt voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld voor de zomer of de herfst, maar kan natuurlijk het hele jaar door gedaan worden. Je vindt de specials onder Bewegen onder het bruine balletje met de S.
 • Hoe werkt de onderverdeling in kleuren?
  Onze oefeningen hebben een gunstig effect op een of meer lichaamsdelen. We hebben de oefeningen onderverdeeld naar de chakra’s die bij deze lichaamsdelen horen. Iedere chakra heeft een eigen kleur, je kunt de oefeningen dan ook makkelijk op kleur terugvinden. In het schema staan de gekleurde balkjes ongeveer op de hoogte van de bijbehorende chakra's. ( Meer informatie over chakra's vind je onder Over Yoffga) ​ Enkele voorbeelden: - Oefeningen voor de armen en handen vind je onder groen - Oefeningen voor goed zitten of staan vind je onder rood - Ontspanningsoefeningen voor je ogen vind je onder indigo
 • Wat zijn chakra's?
  Het woord chakra wordt gebruikt voor plaatsen in het energielichaam van de mens. Eeuwenoude oosterse filosofieën en religies hanteren het begrip chakra’s op verschillende manieren. Wij benaderen de chakra’s op de in het westen en bij yoga gebruikelijke wijze. Meer uitleg vind je onder Over Yoffga
 • Moet ik verstand hebben van chakra's?
  Nee hoor, voor yoffga is dat niet nodig. Ons kleurensysteem is vooral bedoeld om de filmpjes makkelijk terug te vinden. Leuker dan op alfabetische volgorde.
 • Wat is visualiseren?
  Visualiseren klinkt heel ingewikkeld, maar eigenlijk kent iedereen het. Je zou het namelijk ook kunnen noemen: doen alsof. En dan herkennen we het wel, dat hebben we veel gedaan in onze kindertijd. Bij sommige oefeningen kun je het ook vergelijken met dagdromen, iets wat de meesten in de pubertijd veel gedaan hebben. Doen alsof en dagdromen verleren we een beetje als we ouder worden. Voorbeelden van visualisatie in de oefeningen: Wandeling in de branding: Wanneer je je ogen gesloten hebt, mag je je voorstellen dat je aan het strand bent en in de branding loopt. Dat lijkt een beetje op dagdromen. Ademen door je hele lijf: Stel je voor dat je inademt door je ene voetzool, naar je hart toe en uitademt door je kruin. Als je dit niet gelijk voor je ziet, denk dan gewoon bij het inademen aan je voeten en bij het uitademen aan je kruin. Als dit gemakkelijk gaat, kun je tussen het inademen en uitademen aan je hart denken. Hierna is het nog maar een klein stapje om te voelen hoe je adem door je lijf stroomt.
 • Is visualiseren niet zweverig?
  Je zou het denken, maar toch niet. Doen alsof of dagdromen vinden we heel normaal. We vinden dat eerder creatief dan zweverig. We kunnen ons ook vast nog wel herinneren hoe fijn het was om te doen. En wat maakt het eigenlijk uit als je merkt dat het een positief effect op je heeft? Vind je het toch een beetje raar? Kies dan voor de ademhalingsoefeningen waarbij je moet tellen. Cijfers zijn zeker niet zweverig!
 • Is visualiseren niet moeilijk?
  Bij alle oefeningen van Yoffga gaat het erom dat je het vooral met plezier doet. Als je probeert je iets voor te stellen en het lukt niet helemaal, is dat niet erg. Het heeft altijd effect.
 • Waarom is Yoffga niet gratis?
  Omdat gratis eigenlijk niet bestaat. Wanneer een app of dienst gratis is, krijg je advertenties te zien, worden je gegevens doorverkocht of is het een uitgeklede versie van een betaalde dienst. Dit vinden wij niet bij yoga passen. Wij kiezen liever voor een lage abonnementsprijs en spelen jouw gegevens niet door aan anderen voor dingen die niets met yoffga te maken hebben.
 • Kan ik Yoffga uitproberen?
  Ja hoor, je kunt hiervoor een proefabonnement nemen voor maar € 3,-. Je kunt dan een hele maand Yoffga uitproberen. Na deze maand stopt je abonnement automatisch. Hierna kun je weer een proefabonnement of een jaarabonnement nemen.
 • Kan ik ook voor langere tijd gebruik maken van Yoffga?
  Voor € 30,- heb je een jaar lang onbeperkt toegang tot Yoffga. Je betaalt eenmalig en ontvangt zo twee maanden korting. Na dit jaar stopt je abonnement automatisch. Natuurlijk kun je daarna weer een abonnement nemen!
 • Kan ik Yoffga ook via mijn werk krijgen?
  Ja dat kan. Voor werkgevers hebben we verschillende opties: Heb je van je werkgever een digitale folder ontvangen van het Yoffga kortingsabonnement? Dan krijg je €5 korting bij aanschaf van een jaarabonnement. Hoe het werkt? Ga onder Word Lid naar Voor een maand of jaar. Selecteer Ik word lid en kies vervolgens het abonnement Bedrijfskorting. Voor bedrijven en organisaties zijn er ook speciale bedrijfsabonnementen. Daarmee krijgen alle medewerkers onbeperkt toegang tot Yoffga. Voor deze abonnementen gelden scherpe kortingen ten opzichte van de individuele abonnementen. Wil je werkgever het eerst even proberen? Dan zijn cadeaubonnen voor Yoffga dé oplossing. Er is keuze uit cadeaubonnen voor een half jaar- of een jaarabonnement en maandabonnementen vanaf 50 stuks.
 • Kan ik een abonnement op Yoffga weggeven?
  Ja, dat kan met onze cadeaubonnen. Vanaf de site kun je cadeaubonnen voor een half jaar- of een jaarabonnement kopen. Deze kun je downloaden en eventueel zelf printen. Je kunt ook een cadeaubon op stevig gerecycled papier bestellen. Vanaf tien stuks kunnen we ze leveren met eigen tekst en/of logo. Vanaf 50 stuks zijn ook cadeaubonnen voor maandabonnementen mogelijk
 • Kan ik Yoffga ook aan mijn klanten aanbieden?
  Ja hoor, Het is heel modern om reclame te maken middels sponsoring van een gezonde levensstijl. Klanten krijgen toegang tot uw eigen yoffga website. Daarop is voldoende ruimte om reclame te maken via artikelen, video's of animaties. Of koop cadeaubonnen. Je hebt de keuze uit half jaar en jaar abonnementen. Vanaf 10 stuks kunnen we ze leveren met je eigen tekst en/of logo. Vanaf 50 stuks behoren ook maandabonnementen tot de mogelijkheden.
 • Hoe gaat het betalen?
  Ga naar Lid worden Individueel en kies daar Ja, ik wil mij abonneren. Je komt dan op de volgende pagina: Kies her gewenste abonnement, je hebt keuze uit een maand en een jaar abonnement en de verschillende cadeaubonnen. Als je nog niet ingelogd bent, word je gevraagd in te loggen. Ben je helemaal nieuw? Kies dan onderin voor Inschrijven en geef je e-mailadres en wachtwoord in. Daarna kies je je betalingsmethode: Creditcard of iDEAL en betaal volgens je gekozen methode. Voor je doorgaat met de knop Nu kopen moet je je mailadres invoeren. Let op! Het abonnement wordt gekoppeld aan het mailadres waarmee je bent ingelogd. Je bevestingsmail gaat naar dat adres, ook als je hier een ander andres zou invullen. Wanneer de betaling in iDEALgelukt is, keer je terug naar yoffga en krijg je de melding dat je betaling succesvol is verlopen. Je kunt nu direct naar de oefeningen!
 • Krijg ik een bevestigingsmail van Yoffga?
  Ja, je krijgt een bevestigingsmail op het adres van je yoffga account. Niet ontvangen? Controleer of de mail niet in je spam is terechtgekomen. Afzender is: Wilma Groenendijk Het Onderwerp is: Abonnement Yoffga Voorbeeld mail:
 • Ik heb betaald, maar kan nog niet bij de Oefeningen."
  Dat is heel vervelend! Voor je contact met ons opneemt is het handig om te controleren: Ben je ingelogd? Nee: Log in en probeer het nog een keer. Ja, ik ben ingelogd: Heb je een bevestigingsmail gekregen van Yoffga? Ja: Stuur deze mail door naar info@yoffga.nl en vermeld daarbij dat je niet bij de oefeningen kunt. Als je een bevestiging van je bank hebt, stuur deze dan als bijlage mee. Heb je geen bevestiging, geef dan aan welke bank je hebt gebruikt en welk bankrekeningnummer. Een printscreen van je afschrijving mag ook. Nee: Controleer of de mail niet in je Spam is blijven hangen. Nee: Controleer dan of de betaling met iDeal gelukt is. Is de betaling met iDeal gelukt? Ja, Stuur een mailtje naar info@yoffga.nl en vermeld daarbij dat je niet bij de oefeningen kunt. Probeer zo nauwkeurig mogelijk de tijd van je betaling aan te geven en geef aan welke bank en welk bankrekeningnummer je hebt gebruikt. Een printscreen van je afschrijving mag ook. Nee: Kies dan opnieuw je abonnement naar keuze en probeer het nogmaals.
 • Waar kan ik me inschrijven?
  Wanneer je een abonnement koopt, word je gevraagd om in te loggen of in te schrijven, maar je kunt het ook al eerder doen: Bovenaan de homepage aan de rechterkant staat inloggen/aanmelden, klik daarop. - Klik op Inschrijven ( rechts onder Inloggen) - Vul je e-mailadres in, hiermee log je voortaan in - Vul je wachtwoord in -Klik op Inschrijven
 • Ik ben mijn wachtwoord vergeten
  - Ga boven in de pagina naar : Inloggen/aanmelden - Klik op Wachtwoord vergeten? - Vul je e-mailadres in waarvoor je je hebt aangemeld. - Klik op Stel het wachtwoord opnieuw in - Je ontvangt hierna een mailtje waarmee je je wachtwoord opnieuw in kunt stellen. - Klik op Klik op deze link om een nieuw wachwoord in te vullen - Vul in het volgende scherm twee maal onder elkaar je nieuwe wachtwoord in - en klik op Reset Password om verder te gaan en je nieuwe wachtwoord op te slaan. - Vervolgens krijg je een melding dat je wachtwoord gewijzigd is.
 • Kan ik mijn wachtwoord wijzigen?
  Ja dat kan, KIes hiervoor de optie Wachtwoord vergeten? Voor uitleg, kijk bij: Ik ben mijn wachtwoord vergeten
 • Als ik naar de Oefeningen ga, kan ik alleen een abonnement kiezen."
  De Oefeningen zijn alleen toegankelijk voor leden met een geldig abonnement. Heb je nog geen abonnement? - Kies dan een proef- of jaarabonnement - Of lees eerst alles over de abonnementen onder Lid worden via het menu of klik op de homepage bij Lid worden?
 • Ik ben lid, maar kan opeens niet meer bij de oefeningen"
  Heb je al een abonnement? - Wanneer je abonnement is afgelopen, vervalt je toegang tot de oefeningen automatisch. - Controleer of de maand of het jaar inmiddels verstreken zijn. - Klopt dat? Neem gerust een nieuw proef- of jaarabonnement. - Klopt het niet? Neem dan even contact met ons op via info@yoffga.nl, dan zoeken we het voor je uit.
 • Ik heb betaald, maar kan niet bij de oefeningen voor leden"
  Dat is heel vervelend! Voor je contact met ons opneemt is het handig om te controleren: Ben je ingelogd? Nee: Log in en probeer het nog een keer. Ja, ik ben ingelogd: Heb je een bevestigingsmail gekregen van yoffga? Ja: Stuur deze mail door naar info@yoffga.nl en vermeld daarbij dat je niet bij de oefeningen kunt. Als je een bevestiging van je bank hebt, stuur deze dan als bijlage mee. Heb je geen bevestiging, geef dan aan welke bank je hebt gebruikt en welk bankrekeningnummer. Een printscreen van je afschrijving mag ook. Nee: Controleer of de mail niet in je Spam is blijven hangen. Nee: Controleer dan of de betaling met iDeal gelukt is. Is de betaling met iDeal gelukt? Ja, Stuur een mailtje naar info@yoffga.nl en vermeld daarbij dat je niet bij de oefeningen kunt. Probeer zo nauwkeurig mogelijk de tijd van je betaling aan te geven en geef aan welke bank en welk bankrekeningnummer je hebt gebruikt. Een printscreen van je afschrijving mag ook. Nee: Kies dan opnieuw je abonnement naar keuze en probeer het nogmaals.
 • Ik kom opeens in een pagina Meldingen
  Soms kun je vanaf de Homepage opeens in de pagina Meldingen komen. Geen nood, Kies gewoon bovenaan het menu de pagina waar je heen wilt.
 • De filmpjes starten niet
  Wanneer je een erg trage verbinding hebt, kan het zijn dat de filmpjes niet starten. - Controleer je wifi of 4G verbinding
 • De filmpjes lopen niet door
  Wanneer je een erg trage verbinding hebt, of een verbinding die af en toe wegvalt, kunnen de filmpjes gaan haperen. - Controleer je wifi of 4G verbinding
 • Hoe kan ik mijn vouchercode die ik van de Pluim heb gekregen verzilveren bij Yoffga?
  Ga in het menu bovenaan je scherm naar: Lid worden/ met Pluim. Of klik onderaan de homepage bij Lid Worden? op de Pluim. Ben je nog niet bekend bij Yoffga? Schrijf je dan in. Vervolgens vul je jouw gegevens en de vouchercode van je Pluim in.
 • Ik zie niet staan waar ik mijn code in kan voeren?
  Vul je code in het veld: Vouchernummer.
 • Wat is mijn vouchernummer?
  Dat is de code van je voucher. Nadat je je Pluim verzilverd hebt voor een Yoffga abonnement heb je een bevestigingsmail gekregen van Pluimen.nl. Als bijlage is de voucher meegestuurd. Bovenaan staat je code vermeld. Dat is je vouchernummer. Let op! Deze is dus niet hetzelfde als het bestelnummer dat in je bevestiging vermeld staat.
 • Is het vouchernummer hetzelfde als het bestelnummer dat in de bevestigingsmail vermeld is?
  Nee, dit is een ander nummer dan het vouchernummer. Met het bestelnummer kunnen wij je Pluim niet controleren.
 • Ik heb geen bevestigingsmail van Puimen.nl ontvangen.
  Kijk even in je Spam of de mail daar terecht is gekomen. Niet in je Spam? Neem dan contact op met Pluimen.nl. Bel met hun klantenservice: 010-213 66 66 ( Bereikbaar op werkdagen van 9.00-17.30) Of mail naar: klantenservice@pluimen.nl.
 • Ik heb mijn Pluim verzilverd, maar heb na drie werkdagen nog geen mail ontvangen en ook geen toegang tot yoffga gekregen."
  Het kan zijn dat wij je een mail hebben gestuurd omdat bijvoorbeeld je vouchernummer niet klopte. Misschien dat deze in je Spam terecht is gekomen? Niet in je Spam? Neem dan even contact met ons op via een contactformulier of met een mail naar info@yoffga.nl. Je kunt hierin ook voor de zekerheid je telefoonnummer opgeven.
bottom of page