Post

Even voorstellen: Jacqueline

Hoi, ik ben Jacqueline Kuijpers. The original :)

Jacqueline Kuijpers

Leuk dat vanaf nu iedereen met yoffga kennis kan maken! Spannend ook, ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Bij de test waar 100 mensen aan deelnamen, hebben we al veel positieve reacties gehad, maar wat vindt de rest van Nederland?

Ik hoop dat ik via yoffga een klein beetje van mijn passie voor yoga over kan brengen. Ik wil iedereen graag kennis laten maken met yoga op een laagdrempelige manier, zonder zweverig te worden. En zo helpen op een leuke manier gezond bezig te zijn.


Veel plezier, met yoffga!

  • Instagram
  • Facebook Social Icon

Info@yoffga.nl

www. yoffga.nl

IBAN NL16 RABO 0337  2257 96

Yoffga is geproduceerd door:
Anneveldt Animaties
Yogapraktijk Uden

‘t Handelshuys

Anneveldt Animaties

Udenseweg 2

5405 PA UDEN

Info@anneveldt-animaties.nl

www. anneveldt-animaties.nl

KVK 69534586

‘t Podiumhuys

Yogapraktijk Uden

Udenseweg 2

5405 PA Uden

yogapraktijkuden@gmail.com 

www.yogapraktijkuden.nl

KVK 17210414