top of page

Post

Loop je voeten los

Heb je zin in een actieve en grappige manier om je voeten soepeler te maken? Trek dan je schoenen en sokken uit en doe de Yoffga oefening: Loop je voeten los.


Kom makkelijk staan, voeten op heupbreedte. Til je linkerhak op en rol door over je tenen alsof je je nagels op de grond wilt leggen. Blijf zo even staan. Herhaal dit afwisselend met links en rechts een paar keer. Schud hierna je voeten even los. Ga op je tenen staan en wandel zo een beetje door de ruimte. Wissel dit af door op je hakken te gaan lopen. Loop daarna op de buitenkant van je voeten en als laatste een tijdje op de binnenkant van je voeten. Hou daarbij eens je handen in de gaten. Het is grappig om te merken dat de stand van je handen automatisch verandert. Schud daarna je benen nog even en voel hoe je voeten  nu aanvoelen.  


Probeer het eens samen met Jacqueline, zij laat je zien hoe je de oefening precies doet en vertelt je waar je op moet letten.  (gratis, ook als je geen lid bent)


Zalmkleurige achtergrond, jongen vrouw met grote Witte kabelgebreide trui en zwarte bergschoenen loopt met ferme tired. In een ovaal een uitsnede van Yoffga oefening Loop je voeten los.

Comentarios


bottom of page