top of page

Post

Voetvarianten in stoelhouding

De nieuwe oefening Voetvarianten in stoelhouding is een hele fijne manier om je voeten soepel te houden en tegelijkertijd je rug en benen te versterken. 


Kom rechtop staan, je voeten recht naar voren op heupbreedte. Je buigt iets door je knieën , je billen strek je naar achteren. Je maakt een lichte holle onderrug alsof je op een stoel wilt gaan zitten. Til  nu je tenen op. Zet ze weer terug en herhaal dit twee maal. Zonder je bovenlichaam te bewegen, til je je hielen op zodat je op je tenen staat. Zet ze weer terug en herhaal dit ook twee maal. Breng je gewicht naar de buitenkant van je voeten en ga op de buitenkant van je voeten staan. Kom weer terug en herhaal dit twee maal. Til de buitenkant van de voeten op, zodat je op de binnenkant van je voeten komt te staan. Doe ook deze houding twee maal. Voel even na. 


Probeer het eens samen met Jacqueline, zij laat je zien hoe je de oefening precies doet en vertelt je waar je op moet letten (gratis, ook als je geen lid bent)


Op een lichtblauwe achtergrond zit een jonge vrouw op een stoel met blote voeten, een been opgetrokken. In een ronde inzet de Yoffga oefening Voetvarianten in stoelhouding

Commentaires


bottom of page